Acute huoneiden hallinta

Suunnittele ja optimoi huoneiden ja vastaanottotilojen käyttöä


Acuten huoneiden hallinta-toiminnallisuus mahdollistaa ammattilaisten sijoittamisen eri tyyppisiin vastaanotto- ja toimenpidehuoneisiin jo ennen kuin varauksia on tehty. Huoneet varataan ammattilaisille etukäteen ja heitä voidaan sijoitella tarvittaessa huoneisiin uudelleen.

Huonevaraukset voidaan kopioida vastaanottaja- ja päiväkohtaisesti joko jokaiselle viikolle tai joka toiselle, kolmannelle tai neljännelle viikolle. Myös pyhäpäivät huomioidaan kopioinnissa. Huonetieto on helposti nähtävillä ajanvaraajalle varausta tehdessä. Lisäksi huoneen tietoihin voidaan kirjoittaa sen tarkkaa sijaintia kuvaava teksti ja tämä tieto voidaan välittää asiakkaalle ilmoittautumistekstiviestissä.

Huonetiedon raportointi

Huonetietoja voidaan raportoida seuraavin kriteerein:

  • Ammattilaisen huonetieto ja ajankohta jolloin huone on käytössä.
  • Yksikön huoneiden vapaat ajat valittuna päivänä ja valitulla kellonaikavälillä.
  • Yhden vastaanottajan huonesijoittelut yksiköittäin valitulla päivämäärävälillä kaikissa yksiköissä tai yhdessä yksikössä.
  • Valittujen huoneiden vastaanottajat valitulla päivämäärävälillä.

Huoneiden käyttöasteenseuranta (optio)

Huoneiden käyttöasteenseuranta on optio jonka tilaaja voi toteuttaa Acuten ulkopuolisessa raportointijärjestelmässä, joka käyttää Acuten tietokantadumpin tietoja vastaanottajien kalenterin aikataulujen huonevarauksista ja vastaanottajien kalentereihin asiakkaille tehdyistä ajanvarauksista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää: myynti.acute@vitecsoftware.com tai
puhelimella 03 3395 0910.