Koulutukset ja käyttöönotto

Tarjoamme kertausta, koulutusta ja maksuttomia tietoiskuja.

Kaipaatko kertausta tai janoatko uutta tietoa?

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sekä maksuttomia tietoiskuja.

Tutustu koulutustarjontaan

Räätälöidyt koulutukset ja konsultointi

Saavatko käyttäjäsi Acutesta kaiken mahdollisen hyödyn irti? Räätälöimme yrityksesi tarpeita vastaavat koulutusohjelmat. Koulutamme käyttäjille parhaat käyttötavat käyttäjäroolien mukaisesti ja otamme huomioon liiketoimintasi erityispiirteet.

Koulutuksen teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • Peruskäyttäjäkoulutus
  • Perehdytyskoulutus
  • Pääkäyttäjäkoulutus
  • Taustarekisterienhallinta
  • Versiopäivitysmuutokset
  • Uusien ominaisuuksien käyttöönotto
  • Prosessikoulutus

Acute-asiantuntija päiväksi yrityksesi käyttöön!

Toteutetaan liiketoimintasi tarpeisiin soveltuva päivä Acute-asiantuntijan kanssa. Saat syvempää osaamista koko järjestelmästä ja henkilökohtaista apua erilaisiin arjen haasteisiin. Tarpeesi voivat liittyä käyttämiseen, teknisiin asioihin, integraatioihin tai vaikkapa arkkitehtuuriin.

Etäkoulutukset

Acuteen on helppo kouluttautua etänä, yksin tai ryhmissä. Etätukikoulutukset ovat helppo ja nopea tapa perehdyttää uusia työtekijöitä, ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia tai varmistaa tehokas työskentelytapa. Koulutukset voidaan tarvittaessa nauhoittaa ja antaa yrityksesi käyttöön.

Konsultointi

Haluamme varmistaa yrityksesi liiketoiminnan myös sen jälkeen, kun Acute on ollut jonkin aikaa käytössä. Usein tällaisia tilanteita ovat liiketoiminnan laajentuminen, yrityksen rakenteiden muuttuminen, integraatiot, uusien palveluiden käyttöönotto tai prosessimuutokset tuotannossa.

Kokonaisvaltainen käyttöönotto antaa parhaan tuloksen

Käyttöönotossa asiantuntijamme huolehtivat siitä, että järjestelmä sovitetaan vastaamaan yrityksenne tarpeita. Samalla opitte käyttämään Acute-järjestelmää tehokkaasti, ja pääkäyttäjä saa nopeasti valmiudet hyödyntää järjestelmää tarvittavassa laajuudessa. Sovitamme käyttöönottoprojektin tarpeidesi mukaan. Otamme huomioon toiminnan vaativuuden, prosessien monimuotoisuuden ja käytön prioriteetit. Huolehdimme siitä, että Acute istuu liiketoimintasi tarpeisiin ja käyttäjät hyödyntävät sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkukartoitus

Käyttöönoton alussa otamme selvää perusprosesseista ja käymme läpi Acute-järjestelmän keskeiset toiminnot liiketoimintasi kannalta. Tunnistamme myös niihin liittyvät tarpeet, haasteet sekä käytön tavoitteet.

Sisällönmäärittely ja koulutus

Sisällönmäärittelyssä muokkaamme järjestelmän liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi ja varmistamme, että alkukartoituksessa todetut asetukset vastaavat tavoitteita. Koulutamme pääkäyttäjän, jotta hänellä on valmiudet hyödyntää järjestelmän ominaisuuksia ja ylläpitää taustoja.

Tiedonsiirrot

Siirrämme tarvittavat tiedot, kuten asiakasrekisterin ja kertomustiedot, olemassa olevasta järjestelmästä Acuteen.

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Tutustu Acute-koulutuksiin ja -tietoiskuihin. Päivitämme tarjontaa jatkuvasti.
Ilmoittaudu kuhunkin koulutukseen / tietoiskuun erikseen.

Tutustu koulutustarjontaan