Ratkaisut

Miltä tuntuisi, jos voisit ruutuajan sijaan käyttää enemmän aikaa asiakkaisiin? Miltä kuulostaa ajatus, että voisit käyttää potilastietojärjestelmää missä ja milloin vain? Entä se, että kuka tahansa valitsemasi IT-kumppani voi liittää haluamasi lisäkomponentit järjestelmään?

Me autamme.

Arjen unelmatyökalu

Acute lisää työn vapautta ja liikkuvuutta.

Avoin, laajennettu rajapinta

Acute on moderni sovellusalusta, joka on helposti muokattavissa.

Kehittyy liiketoimintasi mukana

Järjestelmäkokonaisuuden kehittäminen ei sido yritystäsi yhteen ja samaan IT-toimittajaan.

Ratkaisumme

Yksinkertaiset ratkaisut kestävät pisimpään.

Acute Market

Valmiista sovelluskomponenteista kasataan ketterästi uusia sähköisiä palveluja. Acuten rajapinta on avoin kaikille sovelluskehittäjille, jolloin valikoima täydentyy myös ulkopuolisten sovelluskehittäjien lisäosista. Tutustu lisäosiin ja -toimintoihin, joilla rakennat potilastietojärjestelmäsi vastaamaan yksilöllisiä käyttötarpeitasi. 

Kokonainen ekosysteemi täynnä ratkaisuja ja mahdollisuuksia

Avoin, laajennettava rajapinta tekee Acutesta modernin terveydenhuollon sovellusalustan. Acusfäärissä voidaan tehdä myös asiakaskohtaisia tietojärjestelmäkokonaisuuksia tai itsenäisiä mobiilisovelluksia, joka tuo uniikkia digitaalista kilpailuetua yrityksellesi.

Acute integroituu terveydenhuollon tietojärjestelmiin ja lääketieteellisiin ohjelmistoihin

Acuten avulla voit valita liiketoimintaasi markkinoiden parhaat työkalut ja varmistaa yhteensopivat ratkaisut. Acute tuntee tiedonsiirron standardit ja tekniikat, kuten HL7, CDA R2, XML, HTTPS, TCP/IP, MLLP ja SOAP sekä lukuisia muita.

Yrityksesi tietoturvavaatimukset otetaan aina huomioon. Vähintään jokaisen liittymän osalta varmistetaan, että julkisen internetin läpi kulkevat integraatiot toteutetaan ainoastaan vahvasti salattuja yhteyksiä käyttäen. Suojaamatonta protokollaa käytettäessä liikenne tunneloidaan aina salatulla VPN-yhteydellä.