Acute muuhun käyttöön

Monipuolinen Acute taipuu koulutukseen, tutkimukseen ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Moniulotteinen Acute

Acute-potilastietojärjestelmä on hyödyllinen alusta myös koulutus- ja tutkimuskäyttöön ja pohjaksi moniin muihinkin tarkoituksiin sekä hyvinvointialueille. Esimerkiksi tutkimuslaitokset tai tutkimuslaboratoriot, joilla on velvoite arkistoida tietoja Kanta-arkistoon, voivat hyötyä Acutesta. Laajentuva digiklinikka muovautuu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Järjestelmä toimii erinomaisesti myös terveydenhuollon opetuskäytössä, sillä järjestelmässä opettajan on mahdollista hyväksyä opiskelijoiden kirjaukset ennen niiden siirtoa Kanta-palveluihin.

Älä tyydy vähempään.

Koulutus

Acute-järjestelmää voidaan hyödyntää monenlaisissa opetus- ja koulutustilanteissa. Tekniset ratkaisumme mahdollistavat Acuten käytön myös harjoittelutarkoituksissa.

Tutkimus

Acute on hyvä työkalu erilaisten tutkimusten ja niihin liittyvien toimintaprosessien kirjausten tallentamiseen ja arkistointeihin.

Kanta-ratkaisut

Järjestelmämme tarjoaa joustavan ratkaisun Kanta-arkistoon liittyvien lainsäädännöllisten velvoitteiden täyttämiseen.

Ketterät ja integroituvat ratkaisut

Acuten ratkaisujen avulla pystytään rakentamaan nopeita ja ketteriä teknisiä sovelluksia erilaisten toimintamallien tai uusien innovaatioiden testaamiseen ja ensikäyttöön. Acuten ratkaisujen avaimena integraatiokyvykkyys, jonka avulla kehitetty uusi sovellus pystytään sisällyttämään vaivatta mahdolliseen olemassa olevaan isompaan järjestelmään, mikäli se koetaan käytössä toimivaksi.

Skaalaa ylös tai alas – kaikki onnistuu

Acuten etuna on skaalautuvuus. Tavoitteenamme on tarjota sinulle räätälöity ratkaisu, joka täyttää tarpeesi potilastietojen hallinnassa ja optimoi toimintasi saumattomasti. Alta näet esimerkkeinä yhteenvetoja erilaisista lisäosista, jotka mahdollistavat juuri sinun toimintaasi sopivan, räätälöidyn kokonaisuuden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Acute-järjestelmän mahdollisuudet ovat monipuoliset. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä organisaatiosi tarpeisiin sopiva ratkaisu hyödyntää Acuten malleja.

Ota yhteyttä

Tutustu muihin tuotteisiimme