Power BI -raportit työterveyden tehostajina

Acute mahdollistaa arjen prosesseja helpottavien ja datan analysointia nopeuttavien Microsoft Power BI -raporttien käyttämisen. Power BI -raportointi auttaa kehittämään yrityksen liiketoimintaa tuottamalla helposti ymmärrettävää ja visualisoitua tietoa.

Acutessa on tällä hetkellä tarjolla neljä Power BI -raporttia: sairauspoissaolo-, korvaushakemus-, kustannusten seuranta ja kalenteri-raportit. Lisäksi laskujen liitteitä on osin viety Power BI-ratkaisun piiriin. Raportit on kehitetty etenkin työterveysasiakkaiden tarpeita ja toiveita ajatellen. Kyseessä on raportoinnin tueksi rakennettu työkalu, joka ei korvaa Acuten muuta raportointia, vaan täydentää sitä. Lisäarvo syntyy helposti ymmärrettävästä, visualisoidusta tiedosta, jota raportoinnista syntyy.

– Kaiken ytimessä on raportointidata. Datan perusteella Power BI -raportit kuvaavat esimerkiksi sitä, minkä verran tietyllä työterveysasiakkaalla on ollut sairauspoissaoloja eri ajanjaksoina. Visuaalinen ilmaisutapa antaa nopeasti, helposti ja selkeästi kuvan siitä, miten sairauspoissaolojen määrä on kehittynyt, Vitec Acuten ratkaisumyyjä Tuomas Toivola kuvailee. 

Raportointikantaa hyödyntämällä data päivittyy automaattisesti, eikä asiakkaan tarvitse käyttää aikaa oikean datan löytämiseen, vaan kaikki tieto sijaitsee raportointikannassa.  

Acuten rajapintoja on kehitetty 

Power BI -raportit soveltuvat käyttöön ihan kaikille Acute-käyttäjille. Vitec Acuten asiantuntijat kartoittavat yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä ratkaisut soveltuvat parhaiten juuri heidän tarpeisiinsa. Raportointia on myös mahdollista hyödyntää käyttämällä raportointikantayhteyttä, jolloin Acutessa olevaa data on mahdollista siirtää asiakkaan omaan raportointiympäristöön. 

– Jatkossa voisimme laajentaa raportointimahdollisuuksia ja kehittää uusia raportteja asiakkaidemme avuksi, ja haluammekin käydä asiakkaidemme kanssa keskustelua heidän tarpeistaan ja siitä, millainen raportointi heille tuottaisi lisäarvoa jo olemassa olevien raportointityökalujen rinnalla, Tuomas kertoo. 

Työterveyden raporttien ohella Acuten raportointirajapintoja on kehitetty. Power BI -raportteja voi hyödyntää esimerkiksi tuomalla raportteja kumppaniratkaisuiden avulla suoraan omiin ympäristöihin.  

Acutessa olevia valmiita Power BI -raportteja on mahdollista hyödyntää rajapintojen kautta ja integroida niitä esimerkiksi kumppaniratkaisuihin.  

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä:
myynti@vitecsoftware.com