11 helmikuuta 2022

Pisara LAB tarjoaa ennaltaehkäiseviä hyvinvointipalveluita

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja laboratoriopalveluita tarjoava Pisara LAB avasi toimipisteensä Tampereelle. Potilastietojärjestelmäksi valikoitui Acute, joka on vakuuttanut käyttäjät teknisillä mahdollisuuksillaan ja matalan kynnyksen käyttöönotolla.

Tatjana katsoo kameraan hymyillen harmaata taustaa vasten.

Laboratoriopalveluita tarjoava Pisara LAB sai nykyisen toimintamuotonsa kesällä 2021, kun ensimmäinen toimipiste avattiin Tampereelle. Asiakas voi valita yksittäisiä tutkimuksia tai erilaisia paketteja myös ilman lääkärin lähetettä

Yritysasiakkaille näytteenotto voidaan järjestää vaikka paikan päälle, jolloin työntekijöiltä säästyy työaikaa siirtymisiltä. Pisara LAB tarjoaa myös asiantuntijapalveluita ja tekee projektityötä tilauksesta. Lisäksi on tarjolla henkilöstövuokrausta laboratoriopalveluihin.  

– Palveluidemme kysyntä on yllättänyt positiivisesti, mikä ilahduttaa kovasti, toimitusjohtaja Tatjana Pihlajamäki kertoo. 

Acute oli varma valinta 

Acute oli Pisara LABille selkeä valinta potilastietojärjestelmäksi sen teknisten mahdollisuuksien vuoksi. 

 – Acuteen on helppo kytkeä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Integraatio toiseen järjestelmään vähensi manuaalista työtä, kun tulokset siirtyvät nyt suoraan ja automaattisesti meille Acuteen.  

Acuteen on helppo kytkeä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa

Yhteistyöstä vastaa Vitecillä kokonainen tiimi, joka tukee erityyppisissä kysymyksissä.  

– Viteciläisillä on selkeästi halu auttaa ja tukea pienyrittäjää. He tuntuvat ymmärtävän asioita, joiden kanssa itse painimme. Vitec on ollut tärkeä linkki tässä kaikessa, jotta me pystymme keskittymään onnistumiseen omassa tekemisessämme, Tatjana kiittelee. 

Acute ei ollut henkilökunnalle aiemmin tuttu, mutta järjestelmä on onnistunut vakuuttamaan kaikki.  

– Olen vuosien varrella nähnyt monia eri potilastietojärjestelmiä. Pystyn ehdottomasti suosittelemaan Acutea jokaiselle. Järjestelmä on ollut helppo ottaa käyttöön matalalla kynnyksellä.   

Tutkimustulokset siirtyvät suoraan Omakantaan 

Pisara LABin ydintoimintaa ohjaa ajatus siitä, että ihmisen hyvä olo koostuu monen tekijän tasapainosta: hyvästä ravitsemuksesta, liikkumisesta, mielen ja elimistön hyvinvoinnista.  

– Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää hyvinvointia. Palveluksessamme on ravintovalmentaja, ja teemme yhteistyötä Personal Trainerin kanssa. Pian meillä alkaa myös lääkäritoiminta, ja vireillä on muitakin osa-alueita. Kaikki palvelut löytyvät meiltä jatkossa yhden katon alta. 

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää hyvinvointia.

Tatjana on 20 vuotta kestäneellä urallaan päässyt kuulemaan asiakkaita ja pystyy nyt Pisara LABin palveluilla vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Kattavat palvelut ovat valittavissa, varattavissa ja maksettavissa suoraan nettisivuilta.  

– Tutkimustulokset tulevat suoraan Omakanta-palveluun, jolloin kuka tahansa henkilöä myöhemmin hoitava pääsee näkemään tulokset, ja hoito jatkuu katkeamattomana.