Asiakastukemme palvelee sinua kesälläkin

Kesä on täällä ja asiakastukemme palvelee myös loma-aikaan. Sovellusasiantuntijamme Susanna, Taija, Suvi, Justiina, Taneli, Ritva ja Kati ovat tehokas asiakastukitiimimme, jolta saat avun tarvittaessa.

Tiina Harra

Usein asia ratkeaa helposti jo olemassa olevien ohjeiden avulla

Voit hoitaa monet asiat tukiportaalimme kautta juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. ACUTEn käyttöohjeesta löydät avun moneen asiaan ja lyhyistä opasvideoistamme on helppo katsoa toiminnallisuuksia käytännössä. Tiesithän, että käyttöohjeen löydät aina ACUTEn oikean yläkulman kysymysmerkin takaa. Linkki ohjeeseen on myös tukiportaalissa. Tukiportaaliin olemme myös koonneet sinua varten ohjeet asioista, joista meiltä usein kysytään. Mikäli kuitenkin tarvitset meidän apuamme, jätä portaalissa tukipyyntö ja me ratkaisemme asian.

Jos kohtaat kriittisen ongelman, ole yhteydessä puhelimitse. Näin varmistamme, että ongelman selvitys lähtee välittömästi käyntiin. Muussa tapauksessa suosittelemme tekemään tukipyynnön, johon pystyt kirjaamaan myös tiedon kiireellisyydestä.

Voimme ylpeänä kertoa, että tämän vuoden keskiarvo saamastamme palautteesta tukipyyntöjen ratkaisussa on 4,5 asteikolla 0–5. Arvostamme palautettasi.

Omat sovellusasiantuntijamme vastaavat puheluihin pääsääntöisesti aamupäivisin ja tavoitat aina päivystyksemme sopimuksen mukaisin aukioloajoin. Verkkosivuiltamme löydät asiakastukemme tiedot.

Ongelmien ratkontaa ja koulutusta

Asiakastukitiimimme ratkoo ongelmia ja tarjoaa koulutusta mielellään. Suosittelemme olemaan asiakastukitiimiimme yhteydessä matalalla kynnyksellä koulutustarpeissa, sillä usein jo lyhytkin koulutustuokio säästää pidemmällä aikavälillä työtunneissa huomattavasti. Kun tietää mitä tekee, myös käyttäjätyytyväisyys kasvaa. Neuvomme mielellämme, miten käytät ACUTEa tehokkaasti.

Koulutus järjestyy sinun tarpeidesi pohjalta. Voit varata ajan esimerkiksi puolen tunnin täsmäkoulutukseen tai tilata yrityksesi tarpeisiin sopivan pidemmän koulutuksen. Koulutukset pystytään helposti järjestämään etäyhteyksin. Etätuella voimme myös luvallasi auttaa tai vaikka tehdä tarvittavat taustamuutokset puolestasi ensimmäisen kerran. Näin voit itse seurata mitä asiantuntijamme tekee ja seuraavalla kerralla osaat jo varmasti itsekin. Laskutamme työstä aina vain käytetyn ajan verran.

Pidä ACUTE-osaamisesi ja yhteystiedot ajan tasalla

Pääkäyttäjissä tapahtuvat muutokset on aina hyvä huomioida ja asiantuntijamme kouluttavatkin säännöllisesti yritysten uusia pääkäyttäjiä. Aika ajoin myös jo pidempään toimineet pääkäyttäjät hyötyvät kertauskoulutuksesta.

Loma-ajan lähestyessä on hyvä myös varmistaa, että pääkäyttäjien yhteystiedot ovat ajan tasalla. Mikäli yhteystiedoissanne on tapahtunut muutoksia, muistathan ilmoittaa niistä meille. Näin varmistamme sujuvan yhteydenpidon. Lomakkeen löydät tukiportaalista.

Seuraa viestintäämme ja myyntikampanjoita

Kannattaa seurata myös kesäajan uutiskirjeitämme ja myyntikampanjoita. Myynnin tavoitat myös kesällä. Yhteystiedot ja linkit aiemmin ilmestyneisiin uutiskirjeisiin löydät verkkosivuiltamme.