Acute REST API

Acuten REST API -rajapinta avaa monipuolisia mahdollisuuksia järjestelmän käyttöön

 

Käyttöönotto

Acute REST API -rajapinta mahdollistaa muiden järjestelmien käytön Acutessa avoimen ohjelmointirajapinnan kautta. Teknisesti rajapinta mahdollistaa kahden eri järjestelmän toiminnan yhdessä toistensa kanssa. Acute REST API:n tekniseen dokumentaatioon voit tutustua täältä.

REST API -liikenne on samalla tavoin suojattua liikennettä kuin verkkopankkiliikenne ja sen käyttö lokitetaan EU:n tietoturva-asetuksen mukaisesti.

Esimerkkeinä Acuten REST API -rajapinnan käytöstä ovat mm. chat- ja videovastaanotot, erilaiset terveyskyselyt tai HR-liittymä, joka voidaan toteuttaa Acuten REST API:lla, kun toteutetaan sovellus, joka kommunikoi rajapinnan kanssa.

Hinnoittelu

Volyymin mukainen laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen porrastetusti niin, että käyttö aloitetaan Start-tasolla ensimmäinen käyttövuosi. Volyymitasot tarkistetaan aina vuosittain, ja siirryttäessä portaalta toiselle käydään keskustelu yhdessä asiakkaan kanssa.

Acute REST API:n voi saada käyttöön myös testausta/kehityskäyttöä varten ilman kuukausittaista volyymilaskutusta.

Acuten REST API:n kautta voidaan samaa rajapintaa hyödyntää useiden eri kumppanien kanssa. Kuukausittaisen volyymilaskutuksen lisäksi, käyttöönotosta laskutetaan vain ensimmäisen rajapinta-avauksen yhteydessä. 

Hinnasto päivitetään tähän pian!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä Acuten REST API -käyttöönotosta tarjous myynnistämme. Teknisissä kysymyksissä ota yhteyttä asiantuntijaamme (yhteystiedot alla).

Ihmiset

Juho Kunnari

tietohallinto- ja teknologiajohtaja

050 487 7364