Medixine Suite Etävastaanotto

Asiakaslähtöinen, interaktiivinen etäpalvelu mahdollistaa lääkärikonsultaatiot potilaan kotoa sen sijaan, että hän matkustaisi vastaanotolle terveyspalveluyksikköön.

Etävastaanotto on otettu hyvin vastaan. Tutkimuksissa on todettu, että interaktiivinen etäpalvelu edistää positiivista ja terapeuttista vuorovaikutusta. Videoyhteys nähdään lisäpalveluna, joka vähentää päivystyssoittoja ja -käyntejä sekä lisää potilastyytyväisyyttä.

Medixine Suite Video mahdollistaa potilaan ja lääkärin interaktiivisen etäpalveluvastaanoton. Kutsu ja virtuaalinen tapaaminen ovat helppokäyttöisiä:

  1. Lääkäri valitsee päivän ja ajan, jonka jälkeen ohjelmisto lähettää automaattisesti potilaalle kutsun virtuaalivastaanotolle.
  2. Potilas vastaanottaa SMS-viestin tai sähköposti-ilmoituksen ja kirjautuu Medixine Suite -palveluun.
  3. Potilas hyväksyy kutsun ajankohdan. Lisäksi hän voi ladata kutsun omaan sähköiseen kalenteriinsa kuten MS Outlook ohjelmaan.
  4. Varattuna aikana lääkäri ja potilas kirjautuvat Medixine Suite Video ohjelmistoon ja osallistuvat turvalliseen interaktiiviseen etäpalveluvastaanottoon.

Samanaikaisesti Medixine Suite Video -moduulin kanssa voi käyttää Medixine Chat -moduulia. Yhteiskäytöllä videoyhteys rikastuu, kun liitetiedostoja ja linkkejä voidaan jakaa yhteyden aikana.

Videon kuvan ja äänen laatu ovat erinomaiset. Videoyhteys perustuu Web-RTC teknologiaan, jota yleisimmät selaimet tukevat ilman erikseen asennettavia ohjelmistoja. Asiakas ja ammattilainen voivat käyttää PC:n, tabletin tai mobiililaitteen videokameraa.

OTA YHTEYTTÄ