Axel

Tehokkain täsmäratkaisu potilasvirtojen ja resurssien hallintaan

Axel parantaa potilaiden ja henkilöstön kokemusta hoidon sujuvuudesta. Axelin avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää enemmän aikaa merkityksellisempään työhön vähentämällä rutiininomaisia ja toistuvia hallinnollisia tehtäviä.

Axel on käytössä useilla Acutea hyödyntävillä terveydenhuollon organisaatioilla ympäri Suomen. Potilaille Axel mahdollistaa mm. itseilmoittautumisen varatulle ajalle Acuteen integroituna. Terveydenhuollon ammattilainen näkee potilaan ilmoittautumisen suoraan Acute-järjestelmästä ja voi hyödyntää työajan tehokkaasti hoitamalla kulloinkin asiointiin valmiina olevaa potilasta.

Axel Encounter ja Axel Planner -ohjelmistot toimivat yhdessä ja erikseen

  • Axel Encounter pitää sekä potilaat että henkilöstön aina ajan tasalla hoitoajoista ja -paikoista. Sujuvat ilmoittautumiset joko itsepalvelukioskilla tai omalla mobiililaitteella parantavat potilaiden asiointikokemusta. Kioskit, tulosteet, opasteet, infonäytöt ja ovenpielinäytöt auttavat potilaita löytämään perille oikeaan paikkaan. Encounterin avulla hoitohenkilökunta voi keskittyä oleelliseen, eli potilasvirran hallintaan ja varsinaiseen hoitotyöhön.
  • Axel Planner tehostaa suunnittelua ja auttaa hallitsemaan henkilöstöä, tiloja ja laitteita – etukäteen ja reaaliajassa. Plannerin monipuoliset ajan- ja tilanhallintatyökalut helpottavat ja tehostavat työvuorojen suunnittelua ja huonevarausten tekemistä sekä potilaiden hoidon suunnittelua ja seurantaa.

YHTEYSTIEDOT