Työnantaja-extranet tehostaa yhteydenpitoa

ACUTEn Työnantaja-extranet mahdollistaa yritysasiakkaiden yhteydenpidon työterveyspalvelun tuottajaan ilman turhia välivaiheita. Palvelu on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nina Leppäniemi

ACUTEn Työnantaja-extranet palvelu tehostaa yhteydenpitoa asiakasyrityksen ja työterveystoimijan välillä. Palvelun avulla asiakasyritys voi ylläpitää työntekijätietoja ja lähettää sairauspoissaolotietoja suoraan työterveyshuollon potilastietojärjestelmään. Yhdellä kirjaamisella hoituu tällöin sekä työntekijätietojen dokumentointi että tiedotus työterveyspalvelutuottajan suuntaan.

Työterveyspalveluja tuottavan henkilöstön ei tarvitse palvelun myötä ylläpitää ja lisätä asiakkaan sairauspoissaolo- tai työntekijätietoja potilastietojärjestelmään, sillä nämä työt voidaan siirtää asiakasorganisaation itsensä tehtäväksi. Tämä tuo säästöjä henkilöstökustannuksiin.

– Rutiinityöstä vapautuu aikaa, kun asiakasyritys hoitaa tietojen lisäämisen itsenäisesti. Turhat yhteydenotot vähenevät ja aikaa vapautuu tuottavampiin tehtäviin, Vitecin Team Lead Päivi Juoperi toteaa.

Kun työterveyden asiakasyritys käyttää extranet-palvelua ja ylläpitää omatoimisesti oman organisaationsa tietoja, koko prosessi yksinkertaistuu ja virheet vähenevät. Myös tietojen ajantasaisuus ja saatavuus paranevat.

Työnantaja-extranet on parametroitavissa ja sovitettavissa tarpeiden mukaan.

– Palvelun käyttöliittymä on responsiivinen eli se skaalautuu myös mobiililaitteisiin. Asiakasyrityksen yhteyshenkilön ei siis välttämättä tarvitse olla työpisteellä voidakseen käyttää palvelua, Juoperi lisää.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää: myynti.acute@vitecsoftware.com tai puhelimitse 03 3395 0910.

Osallistu Työnantaja-extranetin esittelywebinaariin ja opi lisää!

Ilmoittaudu 18.3. klo 9.30–10 Työnantaja-extranet webinaariin:
https://link.webropolsurveys.com/S/2543C434F4C1B230

Ilmoittaudu 27.3. klo 9.30–10 Työnantaja-extranet webinaariin:
https://link.webropolsurveys.com/S/1EFA5FE500BA569D