Tuulan iloinen asenne näkyy ja kuuluu Vitecin toimistolla

Toimiston vastaanoton sydän, Tuula Pulkkinen, tekee näkymätöntä tukityötä ja laajasti monenlaisia hallinnollisia töitä henkilökunnan ja asiakkaiden eteen. Positiivisella energialla varustettu ja nauravainen Tuula pitää organisointityöstään, jossa hän pääsee myös kehittämään asiakaspalvelutaitojaan.

Kaisu Aarno-Kaisti

Teen paljon töitä taustahahmona toisten työtä tukien. Laajaan työnkuvan kirjooni kuuluu kaikkea kokoustilojen varaamisesta hallinnollisiin töihin. Hoidan esimerkiksi laskutusta ja maksuhuomautuksia, ja jos muilta askareilta jää aikaa, kehitän taitojani esimerkiksi erilaisia webinaareja kuunnellen. Viimeisimpänä sain uusia oivalluksia asiakaspalvelun webinaarista, jossa korostettiin käyttäytymisen ja vuorovaikutustaitojen tärkeyttä.  

Olen huomannut asiakaspalvelun tärkeyden ottaessani itse yhteyttä jonkun yrityksen asiakaspalveluun. Vaikka aihe olisi kuinka haastava, puhelimessa ei voi menettää malttiaan asiakkaalle, vaan asiakasta on aina palveltava hymyillen. Asiakashan on lopulta aina oikeassa.  

Positiivinen asiakaspalvelukokemus on tärkeintä 

Asiakaspalvelutilanteet ovat kohdallani usein tiedon välittämistä tai asiakkaan asian ohjaamista eteenpäin toiselle asiantuntijalle. Pyrin aina mahdollisimman hyvään asiakaspalvelukokemukseen. Olen usein asiakkaan ensimmäinen kontakti, jolloin toimin ikään kuin yrityksen käyntikorttina.  

Pyrin aina mahdollisimman hyvään asiakaspalvelukokemukseen.

Asiakkaan puhelu alkaa hyvin, kun vastassa on positiivisella energialla varustettu asiakaspalvelija, joka osaa ohjata asiakkaan oikeaan suuntaan. Mielestäni on olennaista, että asiakkaan soittaessa meille hän tulee tyytyväiseksi ja voi luottaa Vitecin palveluun.  

Vuorovaikutus- ja organisointitaidot pääsevät käyttöön 

Positiivisuuteni ja iloisuuteni pääsevät myös työssäni valloilleen. Nauran paljon niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Vuorovaikutustaitoja tarvitaan, ja onneksi niissä pääsee myös jatkuvasti kehittymään. 

Työn monipuolisuuden vuoksi pääsen tekemään monenlaisia tukitehtäviä, joissa pääsen hyödyntämään myös organisointitaitojani. Osa työtehtävistä hoituu jo täysin rutiininomaisesti, mutta toki päivissä on myös paljon vaihtelua ja yllättäviäkin tilanteita.  

Päätavoitteeni on kohdata työkaverit aina iloisella asenteella.

Päätavoitteeni on kohdata työkaverit aina iloisella asenteella, mikä heijastuu varmasti myös puhelintyössä asiakkaidemme suuntaan. Tämä tulee varmasti näkyviin – ja kuuluviin – kaikessa vuorovaikutuksessani.   

Kuka: Tuula Pulkkinen, assistentti 
Mitä tekee: Hoitaa toimiston hallinnollisia asioita, henkilöstön ja toimiston asioita sekä puhelinvaihdetta.  
Polku: Aloittanut Vitecillä työllistävän koulutuksen kautta 2002 ja vuodesta 2003 Vitecin omilla kirjoilla.  
Erityistaito: Asiakaspalvelu ja positiivisuus 
Motto: Eletään tässä ja nyt – ei surkutella eilistä tai mietitä huomista.