26 kesäkuuta 2023

Sovellusasiantuntija Antony tuntee Acuten loppukäyttäjän arjen

Terveysala on aina kiinnostanut Antony Benjaminia – erityisesti teknologian näkökulmasta. Siksi fysioterapeuttina ja koulutettuna hierojana aiemmin uraa tehnyt Antony hakeutui opiskelemaan IT-alaa ja päätyi sovellusasiantuntijaksi Vitec Acuten Service Desk -tiimiin.

Kun Antony Benjamin liittyi huhtikuussa 2023 Vitec Acuten Service Desk -tiimiin, vastassa oli avulias ja ymmärtäväinen työympäristö. Pitkän perehdytysjakson aikana painotettiin, ettei kukaan odota uudelta työntekijältä ohjelmiston oppimista saman tien. 

Antonyn tehtäviin sovellusasiantuntijana kuuluu asiakkaiden tukipyyntöjen käsittely ja ongelmatilanteiden selvittäminen. Työssään hän pääsee hyödyntämään monipuolisesti vahvuuksiaan. 

– Olen luonteeltani utelias. Tykkään selvittää asioita ja omaksun tietoa nopeasti. Aiempi kokemus terveysalalla on tuonut hyvää pelisilmää asiakkaiden kanssa toimimiseen, ja osaan muotoilla teknisetkin asiat asiakkaalle ymmärrettävään muotoon, pohtii Antony. 

Intohimojen äärellä 

Antonylla on kokemusta terveysalalta niin koulutettuna hierojana kuin fysioterapeuttina. Vaikka Acute ei ollut Antonylle entuudestaan tuttu, on hänen työkokemuksestaan etua uudessa työssä. Työhön tuovat hyötyä myös loppusuoralla olevan IT-tradenomitutkinnon aikana opitut asiat. 

Vitec onkin nappivalinta Antonylle, sillä hän pääsee tehtävässään yhdistämään molempia työelämän intohimojaan: terveysalaa ja teknologiaa. 

Vitec onkin nappivalinta Antonylle, sillä hän pääsee tehtävässään yhdistämään molempia työelämän intohimojaan: terveysalaa ja teknologiaa.

– Olen päässyt juuri siihen pisteeseen, johon olen toivonutkin. Saan olla suoraan tekemisissä järjestelmän loppukäyttäjien kanssa, mutta samalla pääsen katsomaan konepellin alle ja perehtymään siihen, miten järjestelmiä rakennetaan. 

Vastapainoa musiikista ja liikunnasta 

Työarjessa Antony arvostaa joustavuutta ja hän työskenteleekin hybridimallin mukaisesti niin toimistolla kuin etätöissä. Mieluisuudessaan voiton vie kuitenkin viihtyisä toimisto, jossa on ihmisiä ympärillä. 

– On ollut hienoa huomata, miten helposti työkavereilta saa tukea. Tässä työssä palkitsevaa on myös oman kehittymisen seuraaminen. Jokaisesta tukipyynnöstä oppii jotain uutta, kertoo Antony. 

Työn ja opintojen vastapainoksi Antonyn löytää vapaa-ajalla todennäköisimmin jalkapallon, kiipeilyn tai musiikkiharrastuksen parista. ”Sunnuntaimuusikoksi” itseään kutsuvan Antonyn instrumentiksi on valikoitunut basso.