Pharmaca Fennican lääkeainekohtaiset tiedot yhdellä klikkauksella

ACUTEn uusi ominaisuus mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisille nopean ja vaivattoman siirtymisen Lääketietokeskuksen toimittamaan ja ylläpitämään Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -palveluun.

Nina Leppäniemi

Vitec on lanseerannut Lääketietokeskuksen kanssa uuden yhteistyöpalvelun, joka helpottaa lääkärien ja hoitajien työtä merkittävästi. Kyseessä on ACUTEen linkitetty Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalvelu. Jatkossa ACUTEn käyttäjän on mahdollista siirtyä yhdellä klikkauksella ACUTEn lääkitysosiosta lääkeaineen tarkempiin tietoihin ilman erillistä hakua.

– Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica on Lääketietokeskuksen toimittama ja ylläpitämä palvelu, josta lääkärit ja hoitajat saavat kootusti yhdessä näkymässä kaiken lääkehoidossa tarvittavan tiedon, Lääketietokeskuksen myynnin johtaja Minna Jacobson kertoo.

Palvelu lisää potilasturvallisuutta

Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalvelu on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Palvelun tavoitteena on sujuvoittaa hoitohenkilökunnan työtä sekä lisätä lääkitysturvallisuutta.

– Se, että lääkeainekohtaisiin tietoihin pääsee yhdellä klikkauksella suoraan potilastietojärjestelmästä, säästää huomattavasti aikaa muuhun potilastyöhön. Lääkitysturvallisuus kasvaa, kun tarvittavat tiedot ovat helposti ja luotettavasti tarkistettavissa, toteaa Jacobson.

Palvelun tavoitteena on sujuvoittaa hoitohenkilökunnan työtä sekä lisätä lääkitys- ja potilasturvallisuutta.

Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalvelussa on kiinnitetty paljon huomiota siihen, että kaikki oleellinen tieto on nopeasti saatavilla ja kootusti silmäiltävissä. Lisäksi verkkopalvelua päivitetään päivittäin, ja esimerkiksi lääkkeissä tapahtuneet muutokset ovat visuaalisesti helposti havaittavissa.

– Myös saatavuushäiriötiedot ovat tulossa palveluun kesän aikana. Jos lääkärin suunnittelemaa lääkettä ei ole reseptin kirjoitusajankohtana saatavilla, tarjoaa palvelu muita vastaavia lääkevalmisteita tilalle, Jacobson luonnehtii.

Sujuvampaa työtä

Palvelun käyttö on vaivatonta. Yhteistyöpalvelun avulla voidaan siirtyä saumattomasti lääkeainekohtaiseen Pharmaca Fennica -verkkopalveluun. Verkkopalvelu avautuu tarkasteltavaksi käyttäjän selaimessa uuteen välilehteen ja jättää samalla ACUTE-järjestelmän käyttöön alkuperäiseen välilehteen. Jacobsonin mukaan palvelun tuoma ketteryys on saanut erittäin myönteisen vastaanoton palvelun asiakkaiden keskuudessa.

– Palvelusta tulee olemaan paljon hyötyä ACUTEn käyttäjille. Päivittäinen työn tekeminen helpottuu ja aikaa jää enemmän potilaan kohtaamiselle.

Kiinnostuitko?

Palvelu on mahdollista ottaa käyttöön uudessa ACUTE 20.3 versiossa, joka asennetaan asiakkaille porrastetusti elokuun loppuun mennessä.

Kampanjahinta voimassa lokakuun loppuun!

Tartu nyt alkusyksyn kampanjahintaan! 
Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica verkkopalvelu lokakuun 2020 loppuun mennessä tilattuna
- Käyttöönotto kampanjahintaan 750 €
- Käyttäjäkohtainen kuukausilaskutus 7 €

Haluatko tarkempaa esittelyä?
Ota yhteyttä myyntiimme, myynti.acute@vitecsoftware.com.

Katso video Lääkeainekohtainen Pharmaca Fennica -verkkopalvelusta