Osallistumme Asiakaspalveluviikkoon

Asiakaspalveluviikkoa vietetään 1.–5.10. Asiakaspalvelun teemaviikon ideana on nostaa esille asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen merkitystä liiketoiminnalle ja tarjota mahdollisuus kiittää timanttisia asiakaspalvelun ammattilaisia erinomaisesta työstä.

Myös me Vitecillä halusimme lähteä mukaan juhlistamaan erinomaista asiakaspalvelua. Mielestämme tärkeintä asiakaspalvelussa on kuuntelun taito.

– Hyvä asiakaspalvelu on toimintamme a ja o ja merkitsee meille paljon. Haluamme olla lähellä asiakasta ja teemme työtämme asiakkaidemme hyväksi, Jyri Mäkinen Viteciltä toteaa.

Vitecillä asiakkuuksia hoidetaan asiakkuustiimeissä, jotka koostuvat eri asiantuntijoistamme.

– Kuuntelemme asiakkaita tarkalla korvalla, koska he ovat Acute käytön ammattilaisia. Tällä tavalla haluamme olla nimenomaan lähellä asiakkaita ja ymmärtää paremmin heidän tarpeitaan. Tiimityössä jokainen pystyy antamaan asiakkaan käyttöön oman työpanoksensa ja osaamisalueensa, hän sanoo.

Entä miten Asiakaspalveluviikko näkyy Vitecillä käytännössä?

– Aihe on tällä viikolla aamupalaverissamme esillä ja jokaiselle päivälle lanseeramme teeman Asiakaspalveluviikon ohjelman mukaisesti. Muistamme kiittää kollegoita hyvästä palvelusta ja myös asiakkaita palautteesta. Nostamme onnistumisia näkyville ja muistamme kehua toinen toisiamme ja myös kannustamme muitakin hyvään asiakaspalveluun, kertoo Vitecin asiakaspalvelupäällikkö Satu Rajala.