Moniallekirjoituksella tehokkuutta työpäivään

ACUTE pyrkii tehostamaan ja helpottamaan käyttäjän työtä ominaisuuksilla, jotka on helppo ottaa käyttöön ja omaksua. Käyttäjienkin toivoma moniallekirjoitus on yksi aikaa säästävistä ominaisuuksista.

Sonja Sjögren

Moniallekirjoitus on ACUTEn ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi istunnon valmistamisessa allekirjoittaa toimikortin pin-koodilla lääkemääräykset, arkistoitavat todistukset ja lausunnot sekä arkistoitavat asiakirjat  samalla kertaa. Ominaisuus avaa kaikki toiminnot samaan näkymään.  

– Aiemmin muun muassa jokainen eResepti piti allekirjoittaa yksitellen. Moniallekirjoitus selkeyttää työntekoa ja säästää käyttäjän aikaa, kertoo Vitecin asiakasrajapinnassa työskentelevä palvelupäällikkö Anne Uusi-Kyyny.  

Moniallekirjoitus on ollut toivottu uudistus ja käyttöönoton jälkeen ominaisuutta on kehuttu paljon.  

– Moniallekirjoitus on ollut käyttöönotettavissa jo pidempään , mutta osalle käyttäjistä se saattaa olla vielä tuntematon. Sen saa helposti käyttöön ottamalla yhteyden ACUTEn asiakastukeen, muistuttaa Anne. 

Moniallekirjoituksen käyttöönoton jälkeen käyttäjällä on edelleen mahdollisuus lääkemääräyksen tai todistuksen allekirjoittamiseen suoraan tapahtumalla. 

Moniallekirjoituksen käyttöönotto vaatii aina käyttäjän tilauksen. Tilaus onnistuu ACUTE asiakastuen kautta. Samassa yhteydessä kannattaa tiedustella todistusten ja lausuntojen sähköisestä välityksestä Kelan etuuspalveluun. Välitys tapahtuu helposti moniallekirjoitusnäkymässä.