Asiakaskohtaamisia ja hyvää palautetta Lääkäripäivillä

Lääkäripäivät on lääkärien sekä lääke- ja terveysalan vaikuttajien tärkein valtakunnallinen kohtaamis- ja verkostoitumispaikka. Vitec Acute oli mukana vuoden 2024 tapahtumassa verkostoitumassa ja tapaamassa asiakkaita.

Vitec Acute osallistui omalla esittelypaikalla sekä kattavalla asiantuntijajoukolla kolme päivää kestäneille valtakunnallisille Lääkäripäiville. Tapahtuma järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa. 

– Lääkäripäivillä on aina ollut iso merkitys meille potilastietojärjestelmätoimittajana, nimenomaan verkostoitumismielessä. Edellisestä osallistumisestamme oli jo vierähtänyt koronan takia tovi, joten olimme innolla mukana, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Jyri Mäkinen.

Hyvää palautetta järjestelmän luotettavuudesta 

Tapahtuman tämän vuoden teema “Ihmisten kesken” näkyy myös Acute-potilastietojärjestelmän tarkoituksessa. Vuorovaikutuksella ja ihmissuhteilla on iso merkitys lääkärin työssä, ja Acute tukee tässä vapauttamalla aikaa asiakkaalle ja helpottamalla arkea. 

– Saimme tosi hyvää palautetta järjestelmästämme ja oli hienoa kuulla, että meitä pidetään luotettavana toimijana ja järjestelmäämme ollaan tyytyväisiä, Jyri iloitsee.  

Läsnäolo alan tapahtumassa on tärkeää asiakkaiden kannalta, sillä se tarjoaa heille mahdollisuuden henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen yrityksen edustajien kanssa.  

– Asiakkaat ja kumppanit kokivat hienoksi asiaksi sen, että saivat tulla juttelemaan kanssamme ja moni asia hoituikin eteenpäin jo siellä päivien aikana. Kohtaamiset olivat erittäin miellyttäviä, sekä asiakkaidemme että kollegojen kanssa, sanoo Jyri. 

Vuorovaikutusta ja ajatusten vaihtoa asiakaskohtaamisissa 

Messutapahtumien kohtaamisissa ylläpidetään olemassa olevia asiakassuhteita sekä luodaan yhteyksiä mahdollisten uusien asiakkaiden kanssa. Kyse on kuitenkin enemmän vuorovaikutuksesta ja alaan liittyvien ajatusten jakamisesta kuin pelkästä kaupallisesta toiminnasta.  

– On tärkeätä osallistua näkyvyydenkin vuoksi, ja olla paikalla siellä, missä asiakkaamme liikkuvat. Toki sitäkin välillä tapahtuu, että voidaan keskustella järjestelmän osalta jo tarkemmin ja sopia tapaamisista, Jyri valottaa.   

Kaiken kaikkiaan kokemus vuoden 2024 lääkäripäivistä oli hyvä ja tapahtuma tulee edelleen pysymään Vitecin kalenterissa tärkeänä kohtaamispaikkana.  

– Oma esittelypaikkamme tapahtumassa oli ehkä vähän sivussa, mutta lähellä oli muitakin järjestelmätoimittajia. Uskon, että kohtaamisemme korvasivat kyllä mahdollisesti heikomman sijainnin, Jyri toteaa.