Apua päivittäisen työn hallintaan

Acuten Tehtävienhallinta-lisäominaisuus pitää arjen hallinnassa ja tiedot napakasti saman järjestelmän alla. Toiminto helpottaa myös konsultaatiopyyntöjen lähettämistä ja hallinnointia.

Tehtävienhallinta on Acute-potilastietojärjestelmän lisäosa, joka helpottaa päivittäisen työn hallittavuutta ja tehtävien seurantaa. Ominaisuuden ansiosta muistettaville asioille ei tarvita erillisiä muistilappuja, vaan tiedot ovat kootusti samassa järjestelmässä ja koko organisaation hyödynnettävissä.

– Ominaisuus helpottaa myös konsultaatiopyyntöjen lähettämistä ja hallinnointia, lisää Vitecin Team Lead Juuso Heponeva.

Useita käyttömahdollisuuksia

Acuten Tehtävienhallinta-ominaisuudessa on kyse ammattilaisten tai koko ryhmien ja tiimien välisistä muistiinpano- ja tehtävälistoista. Acuten Tehtävienhallintaan on mahdollista perustaa eri tarpeisiin prioriteetin mukaisia jonoja sekä hallinnoida työ- ja muistilistaa. Muodostettavat tehtävät voidaan kytkeä asiakkaaseen, jolloin tehtävän avulla voidaan lähettää esimerkiksi sisäinen konsultaatiopyyntö tai kertoa apuvälineen tarpeesta. Toiminnon avulla voidaan laittaa itselle muistiin asiakas, jonka tietoihin pitää vielä palata tai tehtävä voidaan siirtää vastuulliselta henkilöltä toiselle.

Tehtävienhallinta on Acuten lisäosa, joka helpottaa päivittäisen työn hallittavuutta ja tehtävien seurantaa.

– Koko organisaatio pystyy seuraamaan tehtävä- ja muistilistoja ja hallinnoimaan toiminnon avulla työtehtäviä, ja tarvittaessa siirtää tehtäviä vastuuhenkilöltä toiselle esimerkiksi sairauslomien aikana. Kommentointi sekä muut tehtävään liittyvät tiedot ja toimet jäävät muistiin tehtävän historiatietoihin, Heponeva kertoo.

Tarpeeseen räätälöity

Tehtävienhallinta-ominaisuus mahdollistaa erilaisten tehtävien ja muistiinpanojen luokittelun esimerkiksi vastuuhenkilöiden, statusten ja prioriteettien perusteella. Tehtävienhallintaan voidaan luoda erilaisia tehtävätyyppejä. Useimmiten näitä ovat konsultaatiopyynnöt, apuvälinelainat, sisäiset tehtävät ja muistiinpanot.

– Tehtävienhallinta on valmiina Acute-potilastietojärjestelmässä. Ominaisuuden käyttöönotto ja siitä saatavan hyödyn maksimoiminen edellyttävät kuitenkin, että toiminto räätälöidään asiakkaalle sopivaksi, muistuttaa Heponeva.

Haluaisitko ottaa Tehtävienhallinta-ominaisuuden käyttöösi? Räätälöimme toiminnon ja perehdytämme sen käyttöön hintaan 200 €+alv / 2 tuntia. Tarjous on voimassa vuoden 2019 loppuun. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: myynti.acute@vitecsoftware.com.