Acute Marketista lisäosat järjestelmäsi laajentamiseen

Vitec on avannut kehittämänsä Acute-potilastietojärjestelmän laajennusmahdollisuuksia esittelevän tuotegallerian, Acute Marketin. Se kokoaa yhteen järjestelmän ekosysteemissä mukana olevat kumppanit ja heidän tuotteensa. Kyseessä on terveydenhoitoalalla ainutlaatuinen yhteistyön ilmentymä.

Acutemarket.fi-sivusto palvelee nykyisiä Acuten käyttäjiä, jotka kaipaavat järjestelmään tai sen ympärille lisätoiminnallisuuksia. Tuotevalikoima auttaa myös uusia asiakkaita kartoittamaan tarpeitaan ja tarjolla olevaa lisäpalveluvalikoimaa.

– Marketin komponenteilla kasataan ketterästi uusia sähköisiä palveluja ja räätälöidään yksilöllisiä ja toimintaa parhaiten tukevia työkaluja. Valikoimassa on sekä omia että kumppanien tuotteita, tekninen johtaja Pekka Heimonen Viteciltä kertoo.

Valmiita palikoita vai kumppani uuden kehittäjäksi?

Acute Marketin on tarkoitus tehdä Acuten kehittämisestä ja laajentamisesta mahdollisimman helppoa. Erityisesti pienemmät terveyspalvelutoimijat arvostavat täysin käyttövalmiita lisäosia. Vaikkapa nettiajanvaraus ja ajanvarauksesta muistuttavat tekstiviestit alkavat olla jo arkipäivää kaikenkokoisissa terveyspalveluyrityksissä. Työterveystoimijat kaipaavat erilaisia asiointia helpottavia portaaliratkaisuja, joita Marketissa on hyvä valikoima.

Marketin tuotevalikoima auttaa räätälöimään Acutesta liiketoimintaa ja asiakkaan arkea parhaiten tukevan työkalun.

– Isoilla lääkärikeskuksilla ja erikoissairaanhoidon yksiköillä on yksilöidympiä toiveita ja vahva oma näkemys siitä, millaiset digitaaliset palvelut tukevat juuri heidän liiketoimintaansa ja palvelevat heidän asiakkaitaan parhaiten. He voivat valita Marketista haluamansa ohjelmistoyrityksen uuden palvelunsa kehittäjäksi ja päättää jääkö palvelu yksinoikeudella vain heidän käyttöönsä vai lisätäänkö se Acute Marketin valikoimiin, Heimonen selventää.

Acute Market tekee Vitecin Acusfääri-ekosysteemikonseptista konkreettisen ja näkyvän. Konsepti pohjautuu avoimiin rajapintoihin, mikä mahdollistaa Acuten joustavan kytkemisen mihin tahansa ulkopuolisiin sovelluksiin. Acutea käyttävien terveyspalveluyritysten palveluksessa on kokonainen verkosto, jonka asiantuntijat auttavat rakentamaan potilastietojärjestelmäkokonaisuuden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Millaiset sähköiset palvelut toisivat sinut lähemmäksi asiakkaitasi?