ACUTE ja asiantuntijamme toimivat poikkeusoloissa normaalisti

ACUTE pilvipalvelu toimii normaalisti. Olemme edelleen riskitasolla 2 ja työskentelemme etänä. Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja valmiita avustamaan teitä kaikkia järjestelmään liittyvissä kysymyksissä.

Toimitusjohtaja Janne Vainio katsoo hymyillen kameraan sinistä taustaa vasten.

Janne Vainio

Koronaepidemia on saavuttamassa massiiviset mittasuhteet myös Suomessa. Viranomaisohjeet muuttuvat päivittäin ja tämän vuoksi myös me olemme tarkentaneet omaa ohjeistustamme epidemian laajentuessa.

Poikkeusoloissa asiakkaidemme palveluiden häiriötön toiminta on meille erityisen tärkeää. Pyrimme epidemian pitkittyessä turvaamaan palvelutuotannon jatkuvuuden kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla. Myös pilvipalvelutoimittajamme on sitoutunut toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen.

Olemme valmiit mukauttamaan toimintaamme nopeasti ja tiedotamme tilanteen kehittymisestä asiakkaitamme viipymättä. Toimintamme jatkuu normaalisti etätyöskentelyn merkeissä. Jatkamme tiivistä yhteydenpitoa henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kesken.

Yksityiset terveyspalveluyritykset ovat valmiina työhön haasteiden edessä

Myös uusia avauksia on tehty. LPY:n toiminnanjohtaja Ismo Partanen kertoo, että yksityiset terveyspalveluyritykset ovat valmiita osallistumaan työhön koronaviruksen aiheuttamien haasteiden voittamiseksi. Terveyspalveluyritykset ovat keskustelleet asiasta keskenään ja viranomaisten kanssa. Yksi suunnittelukokous viranomaisten ja yritysten välillä on pidetty ja seuraavasta on sovittu. Samoin on sovittu jatkuvasta tietojen vaihdosta. Yrityksiltä on jo tullut konkreettisia ehdotuksia siitä, miten ne voisivat auttaa kriisin hoidossa. LPY:n tekstin löydät täältä.

Etäpalvelut käyttöön

Etäpalveluiden käyttö on lisääntynyt voimakkaasti viimeisten päivien aikana. Myös me olemme tehneet tiivistä yhteistyötä etäpalvelutoimittajien kanssa. Viimeisessä uutiskirjeessämme on nostettu esiin Movendoksen tietosuojatut ja turvalliset ratkaisut etävastaanottoon ja -valmennukseen. Lisätietoa täältä.

Pidetään siis toisistamme huolta ja rutiineja yllä, jotta pysymme toimintakykyisinä tässä haastavassa tilanteessa.

Voimia kaikille! Teette tärkeää työtä epidemian pysäyttämiseksi.

Terveisin,

Janne Vainio
toimitusjohtaja

Tässä vielä lopuksi muutamia linkkejä, josta uskomme olevan hyötyä tilanteen kehittymisen seuraamiseksi:

ELY-keskusten tietopankki koronaviruksesta yrittäjille
Suomen Yrittäjien kattava tietopankki koronaviruksesta yrittäjille
Suomen Yrittäjien usein kysytyt kysymykset koronaviruksesta
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirusuutiset
Työterveyslaitoksen ohjeita työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn
Verottajan uutishuone koronatilanteesta