Acute ajanvaraustiketti on vaivaton tapa ylläpitää asiakassuhdett

Hallinnoi tulevia hoitotapahtumia ja ylläpidä asiakassuhdetta ajanvaraustikettien avulla. Automatisoitu toimenpide helpottaa seurattavuutta ja lisää jatkuvuutta hoitosuhteeseen.

Acute ajanvaraustiketti on helppo tapa viestiä jälkitarkastuksista, seurantakäynneistä, määräaikaistarkastuksista tai toistuvista hoitotapahtumista. Kun tuleva tapahtuma on aikataulutettu, käyttäjän ei tarvitse huolehtia sen viestimisestä asiakkaalle määräajan koittaessa. Järjestelmä lähettää automaattisesti tekstiviestimuistutuksen asiakkaalle.

– Ajanvaraustiketin avulla ajanvaraukset voidaan kohdistaa haluttuun tarpeeseen. Parhaimmillaan toiminto sekä parantaa asiakaspalvelua että pienentää työkuormaa, luonnehtii Kaj Ronimus Vitecin myynnistä.

Tiketti palvelee myös asiakasta

Tiketti-toiminnallisuuden avulla loppuasiakkaalle luodaan määritellyn ajan päästä aktivoituva ja tietyn ajan voimassa oleva ajanvarauslupa eli tiketti. Tiketin aktivoituessa järjestelmästä lähtee asiakkaalle tekstiviestimuistutus, joka sisältää ajanvaraustiketin ennakkoon määritellylle käynnille. Tämän jälkeen asiakas voi varata ajanvaraustiketin mukaisen ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla asiakasyritykseen. Ajanvaraustiketti voi olla myös toistuva.

– Ajanvaraustiketti on helppo tapa viestitellä asiakkaiden suuntaan tulevista tapahtumista.

Lisäksi ajanvaraustiketti helpottaa asiakkuuden seuraamista ja asiakassuhteen ylläpitoa. Kontrollikäynnit ovat näppärästi aikataulutettavissa halutulla tavalla, ja asiakas on tietysti tyytyväinen saadessaan muistutuksen oikea-aikaisesti ja ehdotuksen sopivasta ajasta, Ronimus kertoo.

Palveluun sisältyy valmiita tietokantakyselyjä, joiden avulla voidaan esimerkiksi seurata ajanvaraustikettejä, joita ei ole käytetty, sekä tarkastella luotuja tikettejä tietyllä aikavälillä. Tikettien tiedot ovat suoraan hyödynnettävissä REST-rajapinnan kautta myös asiakasyrityksissä, joilla on käytössään jokin toinen ajanvaraus- tai portaalipalvelu.