Acute Ajanvaraustiketti

Hallinnoi tulevia hoitotapahtumia ja ylläpidä asiakassuhdetta ajanvaraustikettien avulla.

Tiketti-toiminnallisuuden avulla loppuasiakkaalle voidaan luoda määritellyn ajan päästä aktivoituva ja tietyn ajan voimassaoleva ajanvarauslupa eli tiketti. Tiketin aktivoituessa järjestelmästä lähtee asiakkaalle tekstiviestimuistutus, joka sisältää ajanvaraustiketin ennakkoon määritetyn tyyppiselle käynnille. Asiakas voi sitten varata ajanvaraustiketin mukaisen ajan nettiajanvarauksen (jos nettiajanvaraus on käytössä) kautta tai tietysti soittamalla asiakasyritykseen. Ajanvaraustiketti voi olla myös toistuva.

Palveluun sisältyy valmiita tietokantakyselyjä, joiden avulla voidaan esimerkiksi seurata ajanvaraustikettejä, joita ei ole käytetty, sekä tarkastella luotuja tikettejä tietyllä aikavälillä.

Tikettien tiedot löytyvät myös teknisellä tasolla tarjoamastamme REST-rajapinnasta ja ovatkin näin ollen sen kautta suoraan hyödynnettävissä, mikäli asiakasyrityksellä on käytössään jokin toinen ajanvaraus- tai portaalipalvelu. Tarkemman kuvauksen löydät rajapintakuvauksesta.

PALVELUN HYÖDYT

Kun tuleva tapahtuma on aikataulutettu, käyttäjän ei tarvitse huolehtia sen viestimisestä asiakkaalle määräajan koittaessa. Järjestelmä lähettää automaattisesti SMS-viestin.

  • Helppo tapa viestiä jälkitarkastuksista, seurantakäynneistä, määräaikaistarkastuksista tai toistuvista hoitotapahtumista.
  • Vaivaton tapa ylläpitää asiakassuhdetta
  • Parantaa asiakaspalvelua
  • Pienentää työkuormaa
  • Ajanvaraukset kohdistetaan haluttuun tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Kysy lisää: myynti.acute@vitecsoftware.com tai
puhelimella 03 3395 0910.