Myynti- ja markkinointiassistentti Linda Leppämäki on innoissaan mukana tekemässä merkityksellistä työtä

Keväällä Vitecillä aloittanut Linda Leppämäki kuvailee Vitec Acuten yhteishenkeä lämpimäksi ja ihmisläheiseksi. Hänelle on ollut ilo huomata, että yrityksessä vallitsee avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaista työntekijää kohdellaan arvostettuna osana tiimiä.

Huhtikuussa Vitecillä myynti- ja markkinointiassistenttina aloittanut Linda Leppämäki on koulutukseltaan Bachelor of Business Administration (BBA), ja hän on hakenut markkinointityökokemusta myös Hollannista.
 
– Halusin päästä näkemään, kuinka markkinointia toteutetaan kansainvälisellä tasolla ja tuoda uusia ideoita takaisin kotimaahan, Linda sanoo. 

Ulkomailla ollessaan Linda kertoo “pehmeiden taitojensa” kehittyneen hurjaa vauhtia. Itseohjautuvuus sekä ristiriitatilanteiden ratkomistaito kasvoivat osaksi Lindan luovaa ja empaattista luonnetta. 

Linda kokee työnsä erityisen merkitykselliseksi päästessään osallistumaan terveydenhuollon ammattilaisten arjen helpottamiseen. 

– Olen todella innoissani, että saan olla osa tiimiä, joka kehittää innovatiivisia ratkaisuja terveydenhuollon saralla.  

Hyvinvointia töissä ja vapaa-ajalla

Vitec Acutella vallitsee rento tekemisen meininki, ja yhteishenkeä Linda kuvailee lämpimäksi ja ihmisläheiseksi. Lindalle on jo hyvinkin lyhyessä ajassa tullut selväksi, kuinka suuri arvo työntekijöiden hyvinvointi Vitecillä on.

– Kaikki työkaverini ovat erittäin mukavia ja yhteistyöhaluisia. Oli helppoa liittyä tiimiin, jossa kaikki kunnioittavat tasapuolisesti toisiaan. Täällä kokee aitoa ihmisistä välittämistä, Linda ylistää. 

Vapaa-ajallaan Linda viettää mielellään aikaa hevosten parissa, jotka auttavat häntä nauttimaan tästä hetkestä ja haastamaan kehittymään.

– Hevoset ovat kärsivällisiä opettajia, jotka tuntuvat aina tietävän, mitä tarvitsen seuraavaksi. Winston Chruchillin sanoin “Joku hevosen olemuksessa on hyväksi ihmisen sielulle", Linda summaa.