Ketterää viestintää ACUTEn uudella työkalulla

ACUTEn uusi sisäisen viestinnän ominaisuus mahdollistaa tietoturvallisen ja ketterän sisäisen viestittelyn järjestelmän sisällä. Ominaisuus otetaan vaiheittain käyttöön kevään aikana.

Nina Leppäniemi

ACUTEn uusi sisäisen viestinnän ominaisuus helpottaa järjestelmäkäyttäjien keskinäistä viestittelyä. Kyse on yksinkertaisesta lähetä viesti, vastaanota viesti -toiminnallisuudesta, jossa viestittely tapahtuu sähköpostityyppisen viestintämallin mukaisesti.

– Kyseessä on ACUTEn sisäinen viestinnän työkalu. Kuten kaikki muukin toiminta ACUTEssa, myös viestiminen tapahtuu salatusti, kertoo Maija Kivistö Vitecin tuotehallinnasta.

Toiminnallisuus korvaa viesti kollegalle -ominaisuuden, jossa käyttäjät ovat aiemmin voineet lähettää viestejä toisilleen. Ominaisuuden käyttöönotto ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä ja se on maksuton.

Vähemmän sisäistä sähköpostiliikennettä

Ominaisuuden ansiosta käyttäjät pystyvät lähettämään toisilleen päivittäisiä viestejä ilman työsähköpostia. Jos asiakas on liitetty ACUTEen, voidaan asiakkuus liittää mukaan keskusteluun. Tämä lisää viestein käydyn keskustelun ja yhteistyön sujuvuutta.

Ominaisuus otetaan ensimmäisten asiakkaiden kanssa käyttöön ACUTEn tammikuun järjestelmäpäivityksessä. Maalis–huhtikuussa ominaisuus tulee käyttöön kaikille ACUTEn käyttäjille.

– Ensimmäisiksi käyttäjiksi on valittu asiakkaita, joilla on jo ilmennyt tarve tämän tyyppiselle ominaisuudelle. Valmiudet sisäisen viestinnän ominaisuuden käyttöön sovittamiseen muillekin on kuitenkin heti olemassa. Vaiheistetulla käyttöönotolla turvataan riittävä asiakastuki mahdollisten toiminnallisuuteen liittyvien kysymysten osalta, Maija toteaa.

Lue sisäisen viestinnän käyttöohje täältä.

Katso myös video aiheesta täältä.